Vuffeli logo

 

Vuffelis produkter

Når du vælger Vuffeli, får din hund alle de næringsstoffer, den har behov for hver dag. Vuffeli har et bredt sortiment af foderblandinger og vælger den, der passer bedst til netop din hund, dens livsstadie og vægtklasse. Måltiderne består af naturlige råvarer af høj kvalitet tilsat vitaminer, mineraler og ingredienser med ekstra fordele. Vores foder indeholder blandt andet lakseolie, glukosamin og kostfibre, der styrker led og knogler og stimulerer god fordøjelse og glansfuld pels. Vuffeli hundefoder er udviklet af dyrlæger og ernæringseksperter og produceret i Europa.

Vuffeli har et bredt sortiment af foderblandinger, hvor vores algoritme matcher den rette foderblanding til hunden ud fra de oplysninger, som ejeren indtaster i fodertesten.

Modtag en skræddersyet foderplan til din hund, ved at tage Vuffelis fodertest

Tag fodertesten her

Om Vuffeli

Der er rigtig mange hunde, der desværre bliver fejlernæret.

Det skyldes ikke et svigt fra ejerne, men et fodermarked, der er præget af forvirring, misforståelser og myter.

Derfor fik de to venner, Mads og Christian en god idé tilbage i 2018. Kunne man opbygge et koncept, der tilbød alle hundeejere, den korrekte foderplan og ernæring for deres hunde gennem hele hundeliver? Kunne man komme problemet med fejlernæring til livs på denne måde?

Sammen med Danmarks førende dyrlæger, ingeniører og eksperter inden for hundeadfærd og -ernæring begyndte de at udvikle Vuffeli.

Der blev udviklet hundemad af naturlige kvalitetsråvarer og foderplaner, der passede til hver hund på baggrund af dens alder, race, køn, aktivitets niveau og særlige behov.

Med andre ord, en unik foderplan med den rette foderblanding til hver unikke hund.

Sådan startede det hele. Siden er der sket en del.